Pennsylvania HHA Training | Bestemsguide

Για να γίνετε ιδιωτικός πράκτορας του Property Health and Wellness Assistant στην Πενσυλβάνια, πρέπει πρώτα να ικανοποιήσετε τα ακόλουθα μέτρα:

  1. Απαιτείται μια ελάχιστη εκπαίδευση 75 ωρών, η οποία αποτελείται από τουλάχιστον 16 ώρες ιατρικής περιπέτειας.
  2. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας, πρέπει να περάσετε εξετάσεις ποινικού ιστορικού, εκκαθαρίσεις για κακοποίηση μικρού παιδιού, καθώς και έλεγχο φυματίωσης εάν είναι απαραίτητο να έρθουν σε επαφή οι στρέιτ καταναλωτές.

Ανάλογα με την Ομάδα Ευεξίας της Πενσυλβάνια, οι Υπηρεσίες του Property Wellness Aide Agencies θα πρέπει να παρέχουν πληροφορίες στους αγοραστές σχετικά με τη συμμόρφωση με τα θέματα:

Ποιες υπηρεσίες θα παρέχονται

Αυτό σίγουρα θα είναι η παροχή της υπηρεσίας (μέλη του προσωπικού άμεσης φροντίδας).

Οι ώρες κατά τις οποίες πρόκειται να παραδοθούν οι εταιρείες.

Το συνολικό κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Είτε ο υπάλληλος άμεσης φροντίδας είναι ανεξάρτητος επαγγελματίας ή ακόμα και υπάλληλος.

Κριτήρια φορολογικής υποχρέωσης HCA/HCR και αγοραστή καθώς και υποχρεώσεις εργασίας για εργαζόμενους άμεσης θεραπείας.

Έγγραφα που εμφανίζουν μεμονωμένες άμεσες συνεντεύξεις μαζί με όλους τους υπαλλήλους άμεσης φροντίδας ή ακόμα και μεμονωμένους παρόχους υπηρεσιών.

Πώς μπορώ να γίνω βοηθός υγείας στην Πενσυλβάνια;

Στην Πενσυλβάνια, υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλές εναλλακτικές για εκπαίδευση ως Βοηθός Υγείας στο σπίτι:.

  1. Περάστε μια εξέταση επάρκειας από τον οργανισμό House Medical με τον οποίο εργάζεστε πραγματικά.
  2. Ολοκληρωμένη άδεια νοσηλευτικής βοηθού και πρόγραμμα διδασκαλίας που χρηματοδοτείται από το Τμήμα Εκπαίδευσης της Πενσυλβάνια.
  3. Παρακολουθήστε ένα πρόγραμμα που έχει όντως εγκριθεί από την Ομάδα Υγείας της Πενσυλβάνια και επίσης δημοσιεύτηκε στη Δήλωση της Πενσυλβάνια.

Online Property Health Assistant Instruction Η διδασκαλία του Online Residence Health Aide γίνεται πραγματικά πολύ πιο δημοφιλής. Γιατί; Επειδή σας επιτρέπουν να ολοκληρώσετε τις οδηγίες που προέρχονται από το πλεονέκτημα του προσωπικού σας σπιτιού. Έχετε επίσης την εναλλακτική λύση να πάτε με την προσωπική σας τιμή. Πολλοί από τους παρόχους υπηρεσιών πιστοποίησης Ιστού σάς προσφέρουν περίπου ένα χρόνο για να δείτε τα στοιχεία του προγράμματος. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων κατάρτισης, θα αποκτήσετε ένα προσόν διαδικτύου βοηθού υγείας και ευεξίας στο σπίτι. Μάθε περισσότερα εδώ

Οι εταιρείες υγείας και ευεξίας ακινήτων δέχονται ουσιαστικά διαδικτυακά πιστοποιητικά για βοηθούς υγείας ακινήτων. Ορισμένες εταιρείες έχουν πράγματι συνεργαστεί μαζί με φορείς εκμάθησης στο Διαδίκτυο για να παρέχουν διαπιστευμένα σχέδια βοηθών υγείας διαμονής στο προσωπικό τους με το δίχτυ.

Πρέπει να διαθέτετε νόμιμη πιστοποίηση στην κατάσταση στην οποία θέλετε πραγματικά να λειτουργήσετε. Ως αποτέλεσμα, ενώ λαμβάνετε την πιστοποίηση του βοηθού υγείας και ευεξίας ιδιοκτησίας σας στο Διαδίκτυο, βεβαιωθείτε ότι έχετε μάθει σχετικά με τις επιλογές για την ολοκλήρωση του μέρους της επιστημονικής γνώσης.

Οι πελάτες λαμβάνουν μη ιατρική φροντίδα στο σπίτι καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης στο σπίτι που προέρχονται από το House Health Assistant. Υπό τη βοήθεια καθώς και την καθοδήγηση ενός νοσηλευτή, βοηθά στην ατομική θεραπεία, διατροφή, ασκήσεις, κίνηση, εγκατάσταση, καθώς και μεταφορές σύμφωνα με το ενδεικνυόμενο πρόγραμμα φροντίδας. Να δουλέψω σε αυτή την καριέρα. Απαιτείται να έχετε πραγματική επιθυμία να βοηθήσετε τους ηλικιωμένους ή τους παράλυτους. Αυτό το έργο χρειάζεται χρήσιμες προφορικές και γραπτές ικανότητες, συμπόνια και επίσης ικανότητα προσοχής, δεξιότητες παρακολούθησης του χρόνου, καθώς και εξειδικευμένη ενδυμασία, φωνητική, καθώς και τρόπους.

Υπάρχουν πολλά είδη ασφαλιστικής κάλυψης υποχρεώσεων βοηθού υγείας και ευεξίας στο σπίτι που θα θέλατε να λάβετε υπόψη για να σας βοηθήσουν να σας προστατεύσουμε κατά την υπηρεσία. Λάβετε υπόψη τη λήψη ιατρικής ασφαλιστικής κάλυψης διαμονής στην Πενσυλβάνια. Ανακαλύψτε περισσότερα που αναφέρονται εδώ.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΕΥΕΙΑΣ.

Υποστηρίζει τους πελάτες μαζί με όλες τις δυνατότητες ιδιωτικής θεραπείας, όπως απαιτείται.

Υποστηρίζει τους πελάτες κατά τη διάρκεια των γευμάτων και τις ρουτίνες κατανάλωσης οθόνης.

Βοηθά τους πελάτες από και προς τακτικές δραστηριότητες.

Εκτελεί τις βασικές οικιακές εργασίες και επίσης βοηθά στο πλύσιμο και το σιδέρωμα.

Βεβαιωθείτε ότι κάθε είδος απαιτούμενης γραφειοκρατίας εκτελείται καθώς και ότι παρέχεται σε συμμόρφωση με τους κανονισμούς και τα πρότυπα.

Αλληλεπιδρά με πελάτες και επίσης νοικοκυριά σχετικά με τη θεραπεία.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

Απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ακόμα και GED μαζί με περισσότερη εκπαίδευση για να λάβετε πιστοποίηση.

Αδειοδοτημένος ως βοηθός νοσηλευτή ή βοηθός υγείας και ευεξίας στο σπίτι.

Η προηγούμενη γνώση είναι ωφέλιμη.

Υφιστάμενα προσόντα από στόμα σε στόμα ανάνηψης και βοήθειας έκτακτης ανάγκης.

Βασική κατανόηση των θεραπειών υγιεινής και ασφάλειας και ασφάλειας.

Ικανός να γονατίζει, να λυγίζει, να σηκώνεται, να οκλαδόν, να σηκώνεται, καθώς και να αναδεικνύει τεράστια χαρακτηριστικά όπως χρειάζεται.

Ένα αυθεντικό πιστοποιητικό οδήγησης χωρίς κανονισμούς και επίσης ένα καλά συντηρημένο έγγραφο οδήγησης.

Αξιόπιστη μεταφορά καθώς και απόδειξη ασφάλισης.

Ποιες είναι στην πραγματικότητα οι κανονικές ευθύνες ενός βοηθού υγείας και ευεξίας στο σπίτι;

Οι βοηθοί ευεξίας του Residence συμμετέχουν σε σημαντικό ρόλο στην εγγύηση της ευημερίας των καταναλωτών τους. Εκτελούν μια σειρά από χαρακτηριστικά για να εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες τους έχουν κορυφαία ποιότητα ζωής.

Οι παρατηρήσεις είναι στην πραγματικότητα παραδοσιακά καθήκοντα και υποχρεώσεις για τους βοηθούς υγείας και ευεξίας ιδιοκτησίας:.

Επιθεωρήστε τα κρίσιμα σημάδια, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου θερμοκρασίας και του κόστους ρυθμού.

Εκτελέστε τα συνταγογραφούμενα φάρμακα και βοηθήστε επίσης με τις συνιστώμενες ασκήσεις.

Ο επίδεσμος κόβει, το κάλυμμα μειώνει και επίσης ξύνει.

Βοηθώντας τους πελάτες μαζί με τακτικές προσωπικές εργασίες, όπως η ώρα του μπάνιου ή ακόμα και το ντύσιμο.

Παροχή θεραπειών μασάζ, φροντίδα του στρώματος του δέρματος ή βοήθεια μαζί με οδοντικά σιδεράκια και επίσης τεχνητά άκρα.

Κάνετε ήπια καθαριότητα στο σπίτι ενός πελάτη, συμπεριλαμβανομένου του πλυσίματος ρούχων, του πλυσίματος πιάτων, καθώς και της ηλεκτρικής σκούπας.

Κυριολεκτικά μετεγκατάσταση ασθενών που έρχονται από το ένα μέρος στο άλλο (μακριά από στρώμα, μπάνιο, αναπηρικό καροτσάκι, όχημα).

Σχεδιασμός ραντεβού και οργάνωση προγράμματος πελάτη.

Αγορές για είδη παντοπωλείου καθώς και προετοιμασία φαγητών ανάλογα με τις διατροφικές ανάγκες του πελάτη.

Οι έμπειροι βοηθοί ευεξίας στο σπίτι μαζί με ειδική εκπαίδευση μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσουν με ιατρικές συσκευές όπως αναπνευστήρες, που βοηθούν τους πελάτες να εισπνεύσουν.

Δίνοντας συντροφιά και φιλία.

Πώς είναι το λειτουργικό περιβάλλον, καθώς και ποιες είναι στην πραγματικότητα οι απαιτήσεις της εργασίας;

Οι βοηθοί ευεξίας ακινήτων εργάζονται σε μια ποικιλία εγκαταστάσεων, που αποτελούνται από αποκλειστικά σπίτια, μικρές ιδιοκτησίες ομάδας, καθώς και πολύ μεγαλύτερες γειτονιές περιποίησης. Ορισμένοι βοηθοί ευεξίας στο σπίτι ελέγχουν την ίδια ακριβώς κατοικία σε τακτική, εβδομαδιαία ή ίσως και ετήσια βάση. Μερικά άτομα βρίσκουν τέσσερις ή και πέντε πελάτες την ίδια ακριβώς μέρα, ενώ άλλα περνούν όλο το χρόνο μόνοι. Η εργασία μπορεί να απαιτήσει αλλαγές με επιπλέον βοηθούς για να βεβαιωθείτε ότι ο πελάτης φροντίζεται πραγματικά με συνέπεια. Βοηθούν άτομα σε ξενώνες καθώς και σε μαθήματα λύσεων χρόνου, καθώς και βοηθώντας άτομα με αναπηρίες στην εύρεση εργασιών και επίσης να παραμείνουν ενεργά στις κοινότητές τους.

Η άσκηση είναι στην πραγματικότητα ένα κοινό μέρος του επαγγέλματος. Η μετεγκατάσταση ατόμων, ο καθαρισμός και διάφορες άλλες ασκήσεις είναι στην πραγματικότητα όλες οι πτυχές της δουλειάς. Δεδομένου ότι μπορεί πραγματικά να κληθούν να σηκώσουν τους πελάτες τους καθώς και να διατηρήσουν παρατεταμένες διάρκειες ορθοστασίας και περπατήματος, τα άτομα σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να είναι πραγματικά σωματικά εύρωστα και επίσης να έχουν τρομερή δύναμη. Πρέπει να έχουν την ικανότητα να μαζεύουν τουλάχιστον πενήντα επιπλέον κιλά, να έχουν εξαιρετική υγεία και ευεξία, καθώς και να αποφεύγουν ατυχήματα στην πλάτη.

Οι βοηθοί ευεξίας στο σπίτι συνήθως επικοινωνούν μαζί με πελάτες που έχουν διανοητικές αναπηρίες ή ψυχολογικά προβλήματα ευεξίας και που ενδέχεται να επιδίδονται σε προκλητική ή ακόμα και επιθετική συμπεριφορά. Οι μικρές μολύνσεις καθώς και η ορατότητα σε μεταδοτικές ασθένειες αποτελούν επιπλέον απειλές για τους βοηθούς. Ωστόσο, οι ασθένειες μπορούν να προληφθούν με την τήρηση θεμελιωδών μεθόδων.

Ανέσεις λειτουργίας ως Βοηθός Υγείας και Ευεξίας στο σπίτι.

Η εργασία ενός βοηθού ευεξίας στο σπίτι, όπως κάθε άλλο επάγγελμα ή επάγγελμα, έχει τόσο πλεονεκτήματα όσο και αρνητικές πλευρές, τις οποίες θα πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε το κύμα. Η εκτενής κατανόηση της εργασίας και των δικών της απαιτήσεων μπορεί εύκολα να σας βοηθήσει να ευημερήσετε καθώς και να τη δημιουργήσετε. Οποιαδήποτε εργασία πρέπει να εξεταστεί ως προς τον μισθό καθώς και διάφορα άλλα μη χρηματικά και ψυχολογικά στοιχεία.