4 λόγοι για να επιλέξετε το smartphone HUAWEI Nova Y70 Plus

γιατί να αγοράσετε smartphone HUAWEI Nova Y70 Plus

Το HUAWEI Nova Y70 Plus ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2022. Είναι διαθέσιμο σε διάφορες διαδικτυακές πύλες. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες αυτής της μεγάλης οθόνης android smartphone σχετικά με το γιατί να το αγοράσετε. Δείτε τις βασικές λεπτομέρειες παρακάτω που θα σας βοηθήσουν να το κρίνετε καλύτερα.

1. Καταπληκτική γκάμα τεχνικών προδιαγραφών

Το πιο νέο μέλος της κατηγορίας HUAWEI Nova Y Series σας προσφέρει ισχυρή απόδοση με μια μεγάλη μπαταρία 6000mAh που αντέχει 22,5W HUAWEI SuperCharge. Ισχυρίζεται ότι παρέχει 3 ημέρες ρεύματος μετά από μία πλήρη φόρτιση, ανάλογα με τη χρήση σας.

Διαθέτει μια υπέροχη οθόνη HUAWEI FullView 6,75 ιντσών και μια πανίσχυρη διάταξη τριπλής κάμερας AI 48MP που σας παρέχει εξαιρετικό περιεχόμενο με άνεση. Το HUAWEI nova Y70 Plus ακολουθεί το στάνταρ εξοπλισμό με μια σταθερή εσωτερική μνήμη 128 GB επιπλέον για να αποθηκεύσετε όλα αυτά τα εκπληκτικά βίντεο που κάνετε με τους φίλους σας. Έρχεται με όλες τις τυπικές επιλογές κοινής χρήσης για να κάνετε απρόσκοπτη εμπειρία τη μεταφόρτωση των εικόνων και των δραστηριοτήτων σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

2. Βυθιστείτε στη διασκέδαση

Όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια και εκπομπές θα έρχονται με την εντυπωσιακή οθόνη HUAWEI FullView 6,75 ιντσών στο HUAWEI y nova 70. Η συμπιεσμένη οθόνη με προηγμένη αναλογία οθόνης προς σώμα 90,26%3 και περιορισμένη εγκοπή μπορεί να εμφανίσει περισσότερο περιεχόμενο σε μεγαλύτερο μέγεθος για να σας δώσει μια καθηλωτική αίσθηση.

Επιπλέον, το HUAWEI nova Y70 Plus χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό μείωσης της φωτεινότητας, φωτεινή οθόνη, λειτουργία e-book και ποιότητα βίντεο για καλύτερη αίσθηση προβολής. Μια τέτοια συναρπαστική εμπειρία είναι εξαιρετική για όσους παρακολουθούν άμετρα.

3. Τραβήξτε την ευρεία λήψη με AI Triplex Camera

Το HUAWEI nova Y70 Plus σάς παρουσιάζει ένα εκρηκτικό σετ καμερών για να αυξήσετε τη δημιουργικότητά σας. Διαθέτει κύρια κάμερα υψηλής ανάλυσης 48MP, φωτογραφική κάμερα Ultra-Wide Angle 120° 5MP και κάμερα βάθους 2MP.

Δίνει ευχαριστίες στο διάφραγμα f/1,8 της κύριας κάμερας υψηλής ανάλυσης 48MP, παρέχει περισσότερο φως κατά τη νυχτερινή λήψη. Σε συνδυασμό με τους βελτιστοποιημένους αλγοριθμικούς κανόνες της Huawei, το HUAWEI nova Y70 Plus βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα των εικόνων. Και έτσι, ακόμα κι αν είστε αντίθετοι με το φως ή το χαμηλό φως, θα τραβήξετε καθαρές εικόνες με εκτεταμένο δυναμικό εύρος.

Με την Ultra-Wide Angle Camera, μπορείτε εύκολα να ταιριάξετε το πλαίσιο, ώστε να είναι πολύ πιο κομψό. Εάν τραβάτε μια ομαδική φωτογραφία ή τραβάτε μια ευρεία προβολή, τίποτα δεν πρέπει να είναι στραβά προς το περίγραμμα του κάδρου. Τέτοια σαφήνεια και ευκρίνεια δίνει ένα πλεονέκτημα σε αυτή τη σειρά smartphone Android.

Επιπλέον, το αλγοριθμικό πρόγραμμα AI Beauty της Huawei μπορεί να τραβήξει selfies με ακριβή λεπτομέρεια με ένα φρέσκο ​​διακοσμητικό εφέ και έξυπνα καλύτερα ζητήματα όπως η ευκρίνεια της εικόνας και η ψηφιακή ασυμφωνία για να διατηρήσει τις λεπτομέρειες στις selfies σας. Συνεχίστε να λαμβάνετε όλο και περισσότερα likes στις φωτογραφίες σας στο Instagram. Απολαμβάνω!

τεχνικές προδιαγραφές του HUAWEI Nova Y70 Plus

4. Άφθονος χώρος αποθήκευσης για τα παιχνίδια και τις ταινίες σας

Εάν είστε ζηλωτής παίκτης ή απολαμβάνετε να παρακολουθείτε ταινίες και εκπομπές στο smartphone σας, η σημαντική μνήμη 128 GB4 στο HUAWEI nova Y70 Plus σας καλύπτει. Αυτή είναι επαρκής χωρητικότητα μνήμης για να τοποθετήσετε έως και 170 επεισόδια μιας δραματικής σειράς, 20.000 τραγούδια HD και περίπου 60 ταινίες HD.

Επιπλέον, η αξιόπιστη, προηγμένη, εύκολη και ασφαλής AppGallery είναι προσβάσιμη στο HUAWEI nova Y70 Plus, όπου οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν, να ερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να κατεβάσουν μια σειρά εφαρμογών υψηλής ποιότητας. Είναι ό,τι χρειάζεστε για την καθημερινή δόση της διασκέδασής σας.

Κάθε φορά που αγοράζετε το HUAWEI nova Y70 Plus κατά τη διάρκεια της ευνοϊκής ώρας της Huawei, η οποία είναι μεταξύ 8 μ.μ. , τιμή 1499 R. Λοιπόν, τι περιμένεις? Πηγαίνετε και πάρτε το τυχερό σας smartphone. Ίσως θα αποκτήσετε το Huawei Band 4 με το νεότερο Huawei Nova Y70 Plus.