Το UK DIY κεφάλαιο και DIY συμβουλές!

Με τις τσέπες του καθενός να είναι λίγο πιο σφιχτές, χάρη σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, μπορεί να θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να φτιάξετε το σπίτι σας με λίγη DIY! Ωστόσο, μπορεί να είναι σοκαριστικό να μαθαίνουμε ότι δεν είναι όλες οι πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου τόσο εύκολο να αναλάβουν μια πρόκληση DIY, όπως η επένδυση λίγων επίπλων ή ακόμη και η προσθήκη λίγης μπογιάς!

Αντί να ψάχνετε να αγοράσετε πιο μοντέρνα έπιπλα, μπορείτε να ενημερώσετε το σπίτι σας με μερικά απλά εύχρηστα κόλπα DIY! Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε τις λαβές του ντουλαπιού σας, βάψτε με σπρέι το φως σας, είναι συχνά πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζετε να δώσετε στο σπίτι σας μια επαγγελματική εμφάνιση με ένα κλάσμα του κόστους!

Ανάλογα με το πού βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορεί να καθορίσει πόσο έξυπνοι είστε πραγματικά! Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από Σταθμός ενοικίασης Brandonμόλις αποκάλυψε ποια πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι η πιο Do It Yourself! Σύμφωνα με τα ευρήματά τους, η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον λιγότερο αριθμό εγγεγραμμένων Tradesman, ενώ το Μπέρμιγχαμ έχει τους περισσότερους! Αυτό μπορεί απλώς να αποδείξει ότι το Μάντσεστερ είναι η πόλη όπου οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να δοκιμάσουν DIY πριν καλέσουν έναν επαγγελματία!

Η μελέτη διαπίστωσε ότι το Λονδίνο είναι τόσο η πρωτεύουσα όσο και η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, με τα περισσότερα καταστήματα διακόσμησης σπιτιού, καθώς και τον υψηλότερο όγκο αναζητήσεων για τις πιο δημοφιλείς τάσεις DIY!

Ακολουθούν μερικές εύκολες εργασίες DIY που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας πριν αγοράσετε νέα εξαρτήματα και έπιπλα ή προσλάβετε έναν έμπορο.

Βάψτε με σπρέι τα φωτιστικά σας!

Μπορεί να μην είναι η πρώτη σας σκέψη, αλλά όταν επαναδιακοσμείτε το σπίτι σας και αλλάζετε το χρωματικό σας σχέδιο, ίσως αποφασίσετε ότι πρέπει να αλλάξετε το χρώμα των εξαρτημάτων σας! Αν ψάχνετε να διατηρήσετε τα τρέχοντα εξαρτήματά σας ή απλά θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, δοκιμάστε τις δυνάμεις σας να βάψετε τα φωτιστικά σας με σπρέι! Αν τα εξαρτήματά σας έχουν παλαιωμένο χρυσό χρώμα και θέλετε να δοκιμάσετε το ασημί ή θέλετε να το ανακινήσετε, από ένα απλό κρεμ έως ένα ροζ νέον, υπάρχουν πολλά σπρέι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε!

Απλώς βεβαιωθείτε ότι ψεκάζετε και ακολουθήστε τις οδηγίες!

Παλέτες Upcycling!

Αν θέλετε να είστε πιο οικολογικοί, ίσως κοιτάξετε να ακολουθήσετε την τάση των παλετών! Πολλοί οικιακά DIYers έχουν προσπαθήσει να μετατρέψουν παλιές βιομηχανικές παλέτες σε χρήσιμα έπιπλα σπιτιού! Δοκιμάστε να μεταμορφώσετε μια παλέτα σε σετ πάγκου και τραπεζιού! Ή ανακατασκευάστε τα στα χρήσιμα ράφια! Εάν αισθάνεστε πραγματικά περιπετειώδεις, μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας για να δημιουργήσετε το δικό σας υπόστεγο κήπου! Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες. Μην ξεχάσετε να δώσετε στα έργα Pallet DIY σας μια καλή άμμο πριν τα χρησιμοποιήσετε, διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε να κάθεστε σε ένα θραύσμα!

Υδραυλική εγκατάσταση των σωλήνων σας

Εκτός από τη σφαίρα των έργων DIY, μια μικρή επιλογή είναι να αναβαθμίσετε τον εαυτό σας. Αν και μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, λίγη ικανότητα υδραυλικών μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή ενός απροσδόκητου λογαριασμού όταν ένας από τους σωλήνες σας αρχίσει να διαρρέει! Μπορείτε να μάθετε την ικανότητα να σφίγγετε τους σωλήνες σας και να ξεβουλώνετε τους νεροχύτες σας με διάφορα σεμινάρια τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε βιβλία. Ένας δημοφιλής οδηγός είναι το “Υδραυλικά για Ανδρείκελα” από τη σειρά Dummies, που αναλύει την ικανότητα στα γυμνά στοιχεία του και μπορεί να βοηθήσει ακόμα και έναν αρχάριο να αποκτήσει κάποιες δεξιότητες.

Συνολικά, όσον αφορά την εξοικονόμηση λίγης δόσης, το DIY είναι ο ιδανικός τρόπος! Μπορείτε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα αντί να αντικαταστήσετε τα κατά τα άλλα λειτουργικά έπιπλα και η εκμάθηση μερικών απλών δεξιοτήτων DIY μπορεί να βοηθήσει άσκοπες και ακριβές κλήσεις σε έναν έμπορο για σχετικά απλές επιδιορθώσεις. Δώστε μια ευκαιρία! Μοιραστείτε τις DIY απόπειρές σας με το #DIYLeagueTable και βαθμολογήστε την προσπάθειά σας!