Τα πιο εξαιρετικά τμήματα της Φιλαδέλφειας για να έχετε ιδιοκτησία

Αυτή τη στιγμή ζείτε στη Φιλαδέλφεια; Τι θα λέγατε να αγοράσετε ένα σπίτι στη Φιλαδέλφεια; Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ψάχνετε να αγοράσετε ακίνητο στη Φιλαδέλφεια, τότε μάλλον αναζητάτε ποιες περιοχές είναι οι καλύτερες. Τόσο πολλά από αυτά είναι καλύτερα από άλλα. υπάρχουν ακόμα πολλές επιλογές για αγορά ακινήτου. Ανάλογα με το τι ψάχνετε, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε συγκεκριμένες περιοχές. Η Φιλαδέλφεια είναι μια πόλη που αποτελείται από πάνω από 1,5 εκατομμύριο κατοίκους. Αυτή είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη στην Αμερική. Οι φόροι έχουν δει μια τεράστια αύξηση σε αυτήν την πόλη. Καθώς και πολλές αξίες ακινήτων. Σε ορισμένες περιοχές σημειώθηκε αύξηση σχεδόν 100% στην αξία τα τελευταία δύο χρόνια. Κάνοντας τη Φιλαδέλφεια μια από τις καλύτερες πόλεις για αγορά ακινήτου. Θα δούμε μερικές από τις πιο καυτές περιοχές όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα σπίτι στη Φιλαδέλφεια. Ή, αν το ψάχνετε πουλήσω το σπίτι μου γρήγορα Φιλαδέλφειαμπορεί να θέλετε να κάνετε την έρευνά σας προτού πουλήσετε.

Βορειοδυτικό τμήμα

Το βορειοδυτικό τμήμα της Φιλαδέλφειας αποτελείται από μερικές διαφορετικές γειτονιές. Αυτές οι γειτονιές περιλαμβάνουν το Roxborough/Manayunk, το East Falls, το Germantown, το Mount Airy και το Chestnut Hill. Αυτές οι γειτονιές θεωρούνται μερικές από τις κορυφαίες της πόλης. Το Roxborough Manayunk είναι το σπίτι του gentrification και της ανάπτυξης τα τελευταία 10 με 15 χρόνια. Με τιμές κατοικίας που πλησιάζουν τα 400.000 $. Πολλοί επενδυτές και προγραμματιστές έχουν βρει το δρόμο για το σπίτι τους εδώ. Το γκρέμισμα παλαιών κτιρίων για την κατασκευή μεγάλων διαμερισμάτων έχει γίνει διαδεδομένο. Σε όλη τη λεωφόρο κορυφογραμμής, έχετε παρατηρήσει μεγάλα συγκροτήματα διαμερισμάτων να ξεπροβάλλουν. Μετατρέποντας μια μικρή πόλη σε ένα πιο γεμάτο συμφόρηση μέρος της πόλης. Αυτό το τμήμα της πόλης έχει κατά μέσο όρο περίπου 3.000 $ ετησίως σε ετήσιο φόρο ανά ακίνητο. Οι τιμές ενοικίασης για ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων σε αυτήν την περιοχή έχουν εκτοξευθεί στα ύψη κοντά στα 2.000 $ το μήνα. Ο μέσος όρος ηλικίας του πληθυσμού έχει πάρει σοβαρά μια κατάδυση. Η έννοια της ηλικίας είναι 32 σε αυτό το τμήμα της πόλης. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε ότι αυτή είναι μια πολύ νεαρή πόλη.

Το τμήμα Germantown της Φιλαδέλφειας έχει επίσης δει σοβαρές αυξήσεις. Αυτό είναι ένα από τα πιο ιστορικά τμήματα της Φιλαδέλφειας. Τα τελευταία χρόνια, η Germantown έχει αρχίσει να εξαγοράζεται από επενδυτές. Με τις τιμές ενοικίασης να πλησιάζουν τα 2.000 $ το μήνα, οι άνθρωποι αρχίζουν να μετακινούνται για να αγοράζουν ακίνητα για σκοπούς ενοικίασης. Πολλοί θεραπευτές βρίσκουν ταλαιπωρημένα ακίνητα στο Germantown και τα μετατρέπουν σε υπέροχες ελπίδες. Μπορείτε να δείτε μέρη της Germantown να έχουν αξίες άνω των 300.000 $. Υπάρχουν πολλά μεγάλα σπίτια βικτοριανού στιλ σε αυτό το τμήμα της πόλης. Σε ένα σημείο της ιστορίας, η Germantown δεν ήταν καν μέρος της Φιλαδέλφειας. Η Germantown μπορεί να είναι μια καλή λύση για εσάς εάν θέλετε να παραλάβετε ένα ακίνητο για ενοικίαση. Οι φόροι είναι λίγο χαμηλότεροι κατά μέσο όρο εδώ.

Κάτω Βορειοανατολικά

Το κάτω βορειοανατολικό τμήμα της Φιλαδέλφειας περιλαμβάνει μερικές διαφορετικές γειτονιές όπως η Fishtown, το Port Richmond, το Kensington και το Frankford. Αν και μερικές από τις περιοχές που ονομάζουμε είναι πολύ καλύτερες από τις άλλες, όλες συμβιβάζονται να είναι μέρος του κατώτερου βορειοανατολικού τμήματος. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι αυτό το τμήμα της Φιλαδέλφειας είναι η Βόρεια Φιλαδέλφεια. Σε έναν χάρτη αυτών των περιοχών, η Nestle βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο I-95. Έτσι είναι βολικό να φτάσετε οπουδήποτε στην πόλη από αυτά τα μέρη. Το μέρος που θέλουμε να αναφέρουμε περισσότερο αφού έχει δει τη μεγαλύτερη αύξηση είναι η ψαροουρά. Πάνω από 10 χρόνια πριν, μπορούσατε να αποκτήσετε ένα ακίνητο εδώ για περίπου 100.000 $. Τώρα δεν μπορείς να βρεις τίποτα λιγότερο από 300.000. Έχει γίνει μια περιοχή που βράζει με νέες κατασκευές και κάθε κατεύθυνση που στρίβετε. Αυτά τα πράγματα είναι πολύ σφιχτά σε αυτό το τμήμα που βρίσκουν χώρο να χτίσουν. Ορισμένα νέα κτίρια σε αυτήν την περιοχή έχουν αξία άνω των 700.000 $. Πρέπει λοιπόν να έχετε αξιοπρεπή χρήματα για να ζήσετε σε αυτήν την περιοχή. Όχι, μπορεί να μην είναι ιδανικό για ενοικίαση. είναι ένα υπέροχο σαλόνι. Υπάρχουν πολλά καταστήματα σε καταστήματα σε όλη τη λεωφόρο Frankford.

Το Kensington είναι λίγο πιο αυστηρό τμήμα για να ζεις. Όμως, διαπιστώσαμε ότι αυτή είναι μια εξαιρετική περιοχή για ενοικιαζόμενα ακίνητα. Ο λόγος είναι ότι οι φόροι και οι αξίες είναι χαμηλές αλλά οι τιμές ενοικίασης είναι υψηλές. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων εδώ για κάτι περισσότερο από 1.000 $ και να αγοράσετε αυτό το ακίνητο για κάτω από 100.000 $. Ο φόρος σε αυτόν τον τομέα είναι σωστός, περίπου 800 $ το χρόνο κατά μέσο όρο. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε ότι αυτή είναι μια πολύ κερδοφόρα περιοχή εάν μπορείτε να βρείτε μια αξιοπρεπή ενοικίαση. Αν και η γειτονιά είναι πιο απαιτητική από τις περισσότερες, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να το δείτε αν ψάχνετε για ενοικιαζόμενο σπίτι. Πολλοί επενδυτές έχουν βρει έναν τρόπο να κάνουν αυτό το σπίτι στην κατοχή πολλών ακινήτων σε αυτήν την περιοχή.

Νότια Φιλαδέλφεια

Η Νότια Φιλαδέλφεια αποτελείται από μεγάλο πληθυσμό η πόλη. Με ένα μακιγιάζ από πάνω από έξι διαφορετικές γειτονιές, η καθεμία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Θέλουμε να αναφέρουμε συγκεκριμένα δύο ενότητες. Αυτά τα δύο τμήματα είναι το East Passayunk και το point breeze. Οι αξίες East Passayunk ήταν περίπου 100.000 $. Αλλά από τα τελευταία 5 χρόνια, δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα λιγότερο από 300.000 σε αυτόν τον τομέα. Υπερβολικά πολλά κτίρια γίνονται σε αυτήν την περιοχή, καθώς δεν υπήρχε πολύς χώρος για να χτιστεί ήδη. Χωρίς κενά μέρη για προγραμματιστές να συλλέξουν. Όμως, πολλοί κτηματομεσίτες έχουν μετακομίσει σε αυτήν την περιοχή για επιδιορθώσεις και ανατροπές. Στη συνέχεια, θα στείλετε μήνυμα σε αυτόν τον τομέα είναι κοντά στα 3.000 $ ετησίως ανά ιδιοκτησία. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο για ενοικίαση, αλλά ίσως το καλύτερο για να ζήσετε. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ψάξετε σε σπίτια αν έχετε τα χρήματα να ζήσετε εδώ.

Αναφέραμε το point breeze γιατί είναι ένα από τα πιο καυτά τμήματα της πόλης για οικοδόμους. Το Point breeze φιλοξενούσε πολλά κενά οικόπεδα που έχουν πλέον χτιστεί. Μερικοί προγραμματιστές αγόραζαν οικόπεδα σε αξιοπρεπείς τιμές εδώ και έχτιζαν 400.000 σπίτια. Το τμήμα της πόλης έχει κρυώσει λίγο αλλά ήταν ένα καυτό τμήμα για λίγο. Πολύς κόσμος μετακινείται εδώ γιατί είναι κοντά στην υπόλοιπη πόλη. Δεδομένου ότι βρίσκεται στη Νότια Φιλαδέλφεια, η δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας μεταφέρει σε σχεδόν οποιοδήποτε μέρος της πόλης που ζει σε αυτήν την περιοχή. Έτσι, εάν εργάζεστε μέσα στην πόλη, αυτό μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσετε.

Η μεγάλη πόλη της Φιλαδέλφειας

Αυτή είναι η πόλη της αδελφικής αγάπης. Η αγορά ακινήτων της Φιλαδέλφειας έχει δει σοβαρές αυξήσεις τα τελευταία χρόνια. Αλλά έχουμε παρατηρήσει ότι δεν θα επιβραδυνθεί σύντομα. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ακίνητα σε όλη την πόλη. Με τις αξίες να αυξάνονται όπως είναι, θα φέρει περισσότερη προσοχή. Αν ψάχνατε να αγοράσετε ένα σπίτι για ενοικίαση ή για να ζήσετε, ίσως να θέλετε να πάρετε το μπαλάκι. Διότι τα ακίνητα μαζεύονται πολύ γρήγορα στην πόλη. Υπάρχουν μερικές δαπανηρές και φθηνές περιοχές για να ζήσετε. Όπως αγοράζουμε σπίτια Φιλαδέλφεια, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι πιστεύουμε κάπου που νιώθουμε άνετα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη περιβαλλόντων στην πόλη από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Επομένως, είναι εύκολο να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.