Τα γυμναστήρια του NJ είναι ακόμα κλειστά – Δείτε πώς να αποκτήσετε (ή να παραμείνετε) σε φόρμα

Τα γυμναστήρια έχουν κλείσει από τον Μάρτιο και παρόλο που υποτίθεται ότι θα ανοίξουν ξανά στη Φάση 2, ο Κυβερνήτης Μέρφι δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ημερομηνία κατά την οποία μπορούμε να επιστρέψουμε στα αγαπημένα μας γυμναστήρια. Εν τω μεταξύ, τα γυμναστήρια επιτρέπεται να πραγματοποιούν μαθήματα σε εξωτερικούς χώρους και μπορείτε να κάνετε προπόνηση στο γυμναστήριό σας εάν προσλάβετε έναν προπονητή για μια ιδιωτική συνεδρία κοινωνικά αποστασιοποιημένη.

Είτε χάνετε αυτά τα μαθήματα ομαδικής προπόνησης σε εσωτερικούς χώρους είτε απλώς ένα καλό ιδρώτα στο μηχάνημα καρδιο που προτιμάτε, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε πώς να ταιριάξετε την άσκηση όταν εργάζεστε από το σπίτι και αναλαμβάνετε γονείς κάτω από αυτούς τους πρωτοφανείς περιορισμούς.

εκτέλεση

Αλλά μόνο και μόνο επειδή τα γυμναστήρια είναι κλειστά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε τις προπονήσεις σας. Από το τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους μέχρι τη δοκιμή μιας εφαρμογής γυμναστικής, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να συνεχίσετε να κινείστε. Εκτός από το να νιώθετε καλά στο σώμα σας, η γυμναστική μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειάς σας όταν έχετε να κάνετε συνεχώς με παιδιά και δουλειά. Επιπλέον, η άσκηση μπορεί να είναι μια μεγάλη ανακούφιση από το άγχος (κάτι που όλοι μας χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή!).

Συμπτωματικά, αποφάσισα να εγκαταλείψω το γυμναστήριο ακριβώς πριν από την πανδημία του κορωνοϊού, κάτι που με έφερε σε μια μοναδική θέση να έχω ήδη βρει μερικούς απολαυστικούς τρόπους για να συνεχίσω να κινούμαι χωρίς γυμναστήριο. Δεδομένου ότι πιθανότατα θα υπάρχουν πολλοί κανόνες και περιορισμοί στα γυμναστήρια όταν τελικά ανοίξουν, ίσως αξίζει τον κόπο να βρείτε μια δραστηριότητα που σας αρέσει και να μπορείτε να κάνετε χωρίς να πάτε σε γυμναστήριο. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μου:

Jillian Michaels My Fitness App
Είμαι θαυμαστής της Jillian από τις μέρες της ως προπονήτρια στο “The Biggest Loser” και Η φυσική μου κατάσταση Η εφαρμογή σας κάνει να νιώθετε ότι κάνετε μια προσωπική προπόνηση μαζί της. Μου αρέσει που μπορώ να πάω κρυφά στην αίθουσα παιχνιδιών των παιδιών μου και να κάνω μια προπόνηση για να ξεκινήσω τη μέρα χωρίς να παρατηρήσει κανείς ότι έχω φύγει, καθώς είναι όλα περίπου 25-26 λεπτά, συμπεριλαμβανομένης της προθέρμανσης και της δροσιάς. Οι προπονήσεις, οι οποίες είναι σκληρές, αλλά τόσο αποτελεσματικές, επικεντρώνονται κυρίως στη δύναμη, η οποία είναι τόσο σημαντική ειδικά για τις γυναίκες να επικεντρωθούν καθώς μεγαλώνουμε.

Myx Fitness Exercise Bike
Στη μισή περίπου τιμή ενός Peloton, το Myx Fitness Το ποδήλατο είναι στιβαρό, κομψό και με βοηθά να κάνω μια εξαιρετική προπόνηση καρδιο στην άνεση του σπιτιού μου – και αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα – στο δικό μου πρόγραμμα. Το Myx έχει μια συνδρομή που σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία μαθημάτων προπόνησης κατ’ απαίτηση τόσο εντός όσο και εκτός του ποδηλάτου. Οι συνεδρίες με το ποδήλατο σας κάνουν να νιώθετε ότι προπονείστε με έναν προσωπικό γυμναστή που σας καθοδηγεί σχετικά με τη σωστή φόρμα και το σωστό επίπεδο έντασης (ενώ παίζει ένα υπέροχο soundtrack). Το ποδήλατο προσαρμόζεται εύκολα για μένα (στα 5 πόδια ακόμη) και τον εξαιρετικά ψηλό σύζυγό μου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε και οι δύο να κάνουμε καλή προπόνηση χωρίς να ανησυχούμε για τα μικρόβια του γυμναστηρίου.

Γιόγκα με την Αντριέν
Με οικοδεσπότη την πολύ ευγενική και ευδιάθετη Adriene Mishler, Γιόγκα με την Αντριέν προσφέρει δωρεάν, υψηλής ποιότητας προπονήσεις γιόγκα σχεδιασμένες για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Τα βίντεο του YouTube ποικίλλουν σε διάρκεια και εστίαση – υπάρχουν πρακτικές διάρκειας 10 λεπτών όταν χρειάζεστε απλώς μια γρήγορη και μεγαλύτερες όταν θέλετε πραγματικά να κάνετε μεγαλύτερη προπόνηση. Η γιόγκα με βοηθά να εξισορροπήσω τις προπονήσεις υψηλής έντασης που κάνω το υπόλοιπο της εβδομάδας και εξίσου σημαντικό, μου δίνουν χρόνο για τον εαυτό μου να είμαι μέσα στο σώμα μου, να τεντώνομαι, να απελευθερώνω την ένταση και απλά να «είμαι»!

Τρέξιμο και ποδηλασία έξω
Από ένα χαλαρό τζόκινγκ στη γειτονιά μου μέχρι μια οικογενειακή βόλτα με ποδήλατο σε ένα κοντινό πάρκο, σίγουρα έχω εκμεταλλευτεί την υπέροχη ύπαιθρο κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Υπάρχει κάτι στο να βγαίνεις έξω για να γυμνάζεσαι που απλά καθαρίζει πραγματικά το κεφάλι σου, για να μην αναφέρω ότι είναι ένα διάλειμμα από το να είσαι στο σπίτι τόσο πολύ! Οι οικογενειακές μας βόλτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνουμε όλους να κινηθούν και να δείξουμε στα παιδιά μας ότι η άσκηση είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας, ανά πάσα στιγμή.

Χτυπώντας 10.000 Βήματα
Παρόλο που οι προπονήσεις είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου, ξέρω ότι έχει επίσης σημασία πόσο κινείσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού, είναι εύκολο για μένα να κοιτάξω ψηλά και να συνειδητοποιήσω ότι είμαι καθισμένος σχεδόν όλη την ημέρα, επομένως έχουμε κάνει οικογενειακή μας αποστολή να προσπαθήσουμε για 10.000 βήματα την ημέρα. Τα παιδιά απολαμβάνουν να προσπαθούν να πετύχουν αυτόν τον στόχο και λατρεύουν να ελέγχουν τα βήματα στο τηλέφωνό μου ή στο δικό τους vívofit jr 2 ρολόγια.

Με όλες αυτές τις επιλογές, δεν νομίζω ότι είναι πιθανό να επιστρέψω στο γυμναστήριο μόλις τους επιτραπεί να ανοίξουν ξανά (αν και ανυπομονώ πραγματικά να επιστρέψω σε μερικά από τα διασκεδαστικά μαθήματα που μου αρέσουν, όπως Orangetheory!). Παρόλο που αυτές είναι οι δραστηριότητες που λειτουργούν για μένα, η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει ένας σωστός τρόπος άσκησης – το μόνο είναι να βρεις μια δραστηριότητα που πραγματικά θέλεις να κάνεις και μετά να την κάνεις – ενώ βρίσκομαι σε καραντίνα και όταν ο κόσμος ανοίγει πάλι επάνω.