Συμβουλές για να κάνετε το Summer Camp for Kids περιπετειώδες

Η πιο αναμενόμενη περίοδος για τα παιδιά την καλοκαιρινή περίοδο είναι οι καλοκαιρινές διακοπές από το σχολείο. Τα παιδιά απολαμβάνουν τις μεγάλες καλοκαιρινές τους διακοπές αυτή την εποχή επισκεπτόμενοι διάφορα μέρη με γονείς, συναντώντας μέλη της οικογένειας και κάνοντας διάφορες δραστηριότητες. Πολλοί γονείς προτιμούν την καλοκαιρινή κατασκήνωση για παιδιά λόγω πολλών δραστηριοτήτων σε ένα μέρος. Τα παιδιά γνωρίζουν νέους ανθρώπους, κάνουν νέους φίλους, μαθαίνουν να κάνουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες μόνα τους και κάνουν πολλές δραστηριότητες που βοηθούν στην πνευματική και σωματική τους ανάπτυξη. Τα πράγματα γίνονται πιο συναρπαστικά όταν οργανώνεται καλοκαιρινή κατασκήνωση για παιδιά σε κάποιο θέρετρο περιπέτειας κοντά στη Βομβάη, όπου μπορούν να κάνουν διάφορες περιπετειώδεις δραστηριότητες.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία του καλοκαιρινή κατασκήνωση για παιδιά πιο περιπετειώδες και συναρπαστικό.

  1. Διασχίζοντας μια μικρή λίμνη: Είναι μια πολύ απλή και διασκεδαστική δραστηριότητα για τα παιδιά όπου ένα σκοινί είναι δεμένο πάνω από μια λίμνη από άκρη σε άκρη και τα παιδιά πρέπει να το διασχίσουν. Γίνεται υπό την ομάδα των εκπαιδευτών με όλα τα μέτρα ασφαλείας. Τα παιδιά είναι δεμένα με λουριά και άλλο εξοπλισμό. Είναι μια περιπετειώδης δραστηριότητα που ενισχύει τη δύναμη και τις μαθησιακές δεξιότητες των παιδιών.
  2. Αναρρίχηση: Σε ένα θέρετρο, ένας τεχνητός τοίχος βράχου έχει σχεδιαστεί με άλλους βράχους για υποστήριξη. Τα παιδιά δένονται με λουριά για να σκαρφαλώνουν στον τοίχο χωρίς να πέσουν. Αυτή η περιπετειώδης δραστηριότητα ενισχύει τη δύναμη και εξισορροπεί την ψυχική αντοχή στα παιδιά.
  3. Trust Walk: Είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα που απολαμβάνουν περισσότερο όλα τα παιδιά. Σε αυτό, τα παιδιά χωρίζονται σε δύο ομάδες, ένα άτομο έχει δεμένα μάτια και άλλοι πρέπει να το καθοδηγήσουν για να περάσει τα εμπόδια χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα δημιουργίας ομάδας που διδάσκει στα παιδιά να εργάζονται σε ομάδα και ενότητα. Μαθαίνουν τη σημασία της ανάληψης ευθύνης για την ευημερία των άλλων.
  4. Παιχνίδια με σχοινί: Τα παιδιά μπορούν να παίξουν διάφορα παιχνίδια χρησιμοποιώντας σχοινιά, όπως παραπήδηση, διελκυστίνδα, αναρρίχηση κ.λπ. Η παράκαμψη και η διελκυστίνδα είναι το πιο αγαπημένο από όλα. Η παράλειψη βοηθά στην ενίσχυση των δεξιοτήτων άλματος μεταξύ των παιδιών, ενώ η διελκυστίνδα φέρνει την ανταγωνιστική πλευρά των παιδιών. Και τα δύο παιχνίδια απαιτούν ψυχικές και σωματικές δεξιότητες.
  5. Raft Building: Είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα δημιουργίας ομάδας που βοηθά τα παιδιά να μάθουν πώς να εργάζονται σε μια ομάδα. Κάθε παιδί πρέπει να καταλάβει ότι όλα τα μέλη της ομάδας έχουν ένα σύνολο δεξιοτήτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Κάποιοι είναι ο ηγέτης ενώ κάποιοι είναι απλώς οπαδοί. Με μια δραστηριότητα κατασκευής σχεδιών, τα παιδιά ασχολούνται με την εργασία στην ομάδα υπό την πίεση. Κάντε κλικ εδώ:επάνω ιστούς

Αυτές είναι μερικές δραστηριότητες που κάνουν την καλοκαιρινή κατασκήνωση για παιδιά ενδιαφέρουσα και ελκυστική. Η ομάδα του θερέτρου φροντίζει για όλα τα θέματα ασφάλειας και άλλα θέματα. Οι διευθυντές πρέπει να φροντίζουν προσεκτικά όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τα παιδιά. Κανένας συμβιβασμός στα πράγματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και την υγιεινή. Εκτός από τις δραστηριότητες, όλα τα μέλη της ομάδας του θέρετρου θα πρέπει να φροντίζουν σοβαρά τα άλλα σημαντικά πράγματα όπως φαγητό, νερό κ.λπ. Επίσκεψη EmpowerCamp.