Πώς να ταξιδέψετε όπως οι πλούσιοι και οι διάσημοι

Μόνο το ένα τοις εκατό του πληθυσμού ζει μια πλούσια και λαμπερή ζωή, ωστόσο όλοι μας θέλουμε να μάθουμε πώς είναι αυτή η ζωή. Οι πλούσιοι άνθρωποι έχουν μεγάλα σπίτια και φανταχτερά αυτοκίνητα, αλλά η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ μας και αυτών είναι ο τρόπος που ταξιδεύουν. Τα ιδιωτικά τζετ, τα πολυτελή ξενοδοχεία, οι βίλες, οι προσωπικοί βοηθοί και οι πολυτελείς υπηρεσίες είναι ο κανόνας για τους πολύ πλούσιους, αλλά τώρα με εταιρείες που προσπαθούν να κάνουν αυτές τις εμπειρίες διαθέσιμες σε όλους, αυτά τα ταξιδιωτικά προνόμια δεν προορίζονται πλέον για τους πολύ πλούσιους.

Σωστά! Τώρα μπορείτε να ζήσετε τα ταξίδια με τον τρόπο που κάνουν οι πλούσιοι άνθρωποι και μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Ακολουθούν έξι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ταξιδέψετε Άρτουρ Μπέργκμαν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Μπορείτε να ζήσετε σαν οι πιο πλούσιοι ενώ εξακολουθείτε να έχετε προϋπολογισμό.

Βάλτε έναν στόχο και εκπληρώστε τον

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε ένα υπέροχο ταξίδι είναι να εργαστείτε για ένα ταξίδι που δεν φαίνεται δυνατό και μετά να εργαστείτε για να το πραγματοποιήσετε. Εφικτό. Επιλέξτε ένα ταξίδι στη ζωή σας που πιστεύετε ότι δεν θα μπορέσετε να το κάνετε, μετά χωρίστε το σε μικρά κομμάτια και πραγματοποιήστε το. Όταν σχεδιάζετε και εκτελείτε ένα ταξίδι που δεν πιστεύετε ότι είναι δυνατό, θα φύγετε νιώθοντας πλούσιος.

Αποκτήστε έναν προσωπικό προγραμματιστή ταξιδιού

Οι πλούσιοι μπορεί να κάνουν αυτά τα αεροπορικά μίλια, αλλά δεν σχεδιάζουν τα δικά τους ταξίδια. Το να ξεπεράσετε τα logistics του να πάτε κάπου μπορεί να είναι αγχωτικό, γι’ αυτό οι πλούσιοι άνθρωποι προσλαμβάνουν κάποιον για να το σχεδιάσει για αυτούς. Ευτυχώς, υπάρχουν ταξιδιωτικοί σχεδιαστές που το κάνουν αυτό για σένα. Σχεδιάζουν τα πάντα, από την πτήση μέχρι το ξενοδοχείο και τις δραστηριότητες. Κατασκευάζουν ταξίδια που είναι αποκλειστικά και διαθέσιμα μόνο σε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων.

Χρησιμοποιήστε ένα ιδιωτικό τζετ

Ακόμη και ιδιωτικά τζετ είναι διαθέσιμα στον μέσο άνθρωπο. Πολλές εταιρείες μπορούν να κάνουν κράτηση για ένα τζετ με 1.000 $ απλής μετάβασης. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν ιστότοπο μελών που με μια συγκεκριμένη ετήσια χρέωση μπορεί να σας προσφέρει μια θέση σε ιδιωτικό τζετ. Σίγουρος. Αυτή η επιλογή δεν είναι η φθηνότερη, αλλά είναι πολύ λιγότερο δαπανηρή από την ιδιοκτησία ενός ιδιωτικού αεροπλάνου.

Χρησιμοποιήστε το VIP Waiting Lounge

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δεν βλέπετε μια διασημότητα να περιμένει στο αεροδρόμιο; Είναι επειδή κάθονται στο VIP σαλόνι. Εδώ μπορούν να χαλαρώσουν, αλλά θα μπορούσατε να τρίβετε τους αγκώνες με τα αστέρια γίνοντας μέλος σε αυτά τα σαλόνια αναμονής όπου μπορείτε να απολαύσετε φαγητό, κρεβάτια και έναν ιδιωτικό έλεγχο ασφαλείας για μόλις 500 $ ανά άτομο. Ορισμένα ξενοδοχεία περιλαμβάνουν αυτήν την υπηρεσία όταν κάνετε κράτηση για μια σουίτα μαζί τους.

Επισκεφθείτε ένα ιδιωτικό νησί

Τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων είναι δημοφιλή στους πλούσιους, αλλά τα ιδιωτικά αρχοντικά είναι καλύτερα. Υπάρχουν αποκλειστικές ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών όπου μπορείτε να βρείτε ιδιωτικά νησιά ή σπίτια διασημοτήτων για να απολαύσετε μόνο με μερικές εκατοντάδες δολάρια τη βραδιά. Επιπλέον, έχετε έναν σεφ, μεταφορά, θαλάσσια σπορ, ακόμη και ένα σκάφος με μόλις 700 $ ανά διανυκτέρευση.

Προσλάβετε έναν προσωπικό αγοραστή

Μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό να φτάσετε στον προορισμό σας και να ξεχάσετε μερικά από τα πράγματα που χρειάζεστε. Ορισμένα ξενοδοχεία προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, αλλά μπορεί να θέλετε να προσλάβετε έναν προσωπικό αγοραστή που μπορεί να στείλει όλα τα πράγματα στην τοποθεσία σας, ώστε να μην ανησυχείτε.

Νιώστε λίγο άβολα όταν ταξιδεύετε

Το αξίζει. Το πρόβλημα που έχουν οι πλούσιοι είναι ότι βλέπουν τον κόσμο με έναν χνουδωτό, τέλειο τρόπο. Μπορούν να ξεφύγουν από την πραγματικότητα, αλλά ποτέ δεν βιώνουν πραγματικά τον πραγματικό κόσμο. Δείτε το μικρό σας πορτοφόλι ως ευλογία και νιώθετε λίγο άβολα όταν επισκέπτεστε ένα διαφορετικό μέρος. Περάστε χρόνο με ανθρώπους από αυτή τη χώρα, μείνετε σε τοπικά σπίτια και φάτε το φαγητό που τρώνε. Γίνε συμμετέχων στον προορισμό σου. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που έχετε και δεν το έχουν οι περισσότεροι πλούσιοι.

Τα ταξίδια δεν είναι πάντα για πολυτέλεια αλλά για την εμπειρία της περιπέτειας. Θα υπάρξουν στιγμές που θέλετε να ζήσετε την πολυτέλεια του all-inclusive, του ξενοδοχείου πέντε αστέρων και του γιοτ. Αλλά θα υπάρξουν επίσης στιγμές που θέλετε να δείτε πώς ζουν οι άλλοι άνθρωποι και να απολαμβάνετε την περιπέτεια της θέασης του κόσμου μέσα από τα μάτια τους. Ακόμη και οι πλούσιοι αγαπούν αυτό το είδος περιπέτειας όταν ταξιδεύουν.