Πώς να βελτιώσετε τις δεξιότητες σχεδίασης διεπαφής χρήστη

Πώς να βελτιώσετε τις δεξιότητες σχεδίασης διεπαφής χρήστη

Ο κόσμος κυβερνάται από αποτελεσματικά σχέδια και μοτίβα. Τουλάχιστον, αυτό ισχύει για τον ψηφιακό κόσμο. Από την άλλη πλευρά, έχει μεγάλη εντολή. Ωστόσο, είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο στοιχείο. Ακολουθούν ορισμένες τεχνικές για τα καλύτερα αποτελέσματα στη βελτίωση των σχεδίων των χρηστών. Θα ήταν πολύ χρήσιμο για την επιχείρησή σας. Χρησιμοποιήστε τέτοιες συμβουλές και κόλπα. Διαβάστε τα παρακάτω σημεία για τα καλύτερα αποτελέσματα και στρατηγικές.

Σε αυτόν τον λεπτομερή οδηγό, μάθετε πώς να βελτιώσετε τις δεξιότητες σχεδίασης διεπαφής χρήστη για τον ιστότοπο και το ιστολόγιο της επιχείρησής σας. Ο κύριος σκοπός αυτού είναι να βελτιώσει το UX (εμπειρία χρήστη) και με τη σειρά του να αυξήσει την επισκεψιμότητα και τα έσοδα του ιστότοπου. Δείτε τις 10 κορυφαίες χρήσιμες τεχνικές σχεδιασμού διεπαφής χρήστη.

1. Υβριδική διεπαφή

Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό χαρακτηριστικό για καλύτερη εμπειρία χρήστη. Δείχνει και βελτιώνει την παρουσίαση της ιστοσελίδας σας. Θα ήταν υψίστης σημασίας και σημασίας. Έτσι, θα ήταν μια αποτελεσματική και αποδοτική μορφοποίηση. Είναι συνδυασμός GUI (γραφική διεπαφή χρήστη) και CLI (διεπαφή γραμμής εντολών). Χρησιμοποιήστε την απλούστερη διεπαφή και τεχνικές για τα καλύτερα αποτελέσματα.

2. Συνέπεια

Όλα τα εικονίδια και τα στοιχεία αποτελούν επίσης κρίσιμο μέρος του σχεδιασμού του ιστότοπού σας. Βελτιώνει τα πρότυπα και την ποιότητα του UI σας. Φροντίστε επίσης να διατηρήσετε την παλέτα χρωμάτων σε όλες τις ιστοσελίδες σας. Έτσι, όλα θα μοιάζουν με την ίδια οικογένεια και την ίδια εμφάνιση και αίσθηση. Όσον αφορά τις ήρωες και τις δευτερεύουσες εικόνες επίσης, διατηρήστε τη γραμματοσειρά και τη συνοχή των χρωμάτων. Η κεφαλίδα, το υποσέλιδο και άλλα δομικά στοιχεία πρέπει επίσης να κλιμακώνονται σωστά σύμφωνα με την έκδοση για κινητά.

3. Χρησιμοποιήστε μια σκόπιμη διάταξη σελίδας

Καθορίζει τη συνολική δομή του ιστότοπού σας και διασφαλίζει τη σωστή μορφοποίηση του ιστότοπού σας. Η ισχυρή παρότρυνση για δράση θα συμβάλει στη δημιουργία περισσότερων δυνητικών πελατών και θα τους μετατρέψει σε μετατροπή. Θα πρέπει επίσης να υπάρχουν ενότητες Ιστολόγιο και Ειδήσεις για την αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας βάσει SEO. Οι σχετικές σελίδες σας πρέπει επίσης να είναι αλληλένδετες. Ακόμη και ένα σωστά σχεδιασμένη ιστοσελίδα 5 σελίδων μπορεί να λύσει το σκοπό, αν ληφθούν όλα τα ουσιαστικά πράγματα.

4. Στρατηγική υφή και συνδυασμός χρωμάτων

Αυτό ουσιαστικά βοηθά στην προσέλκυση χρηστών στον ιστότοπο. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τις στρατηγικές ανάπτυξης και προώθησης. Πρέπει να επιλέξετε χρώματα που να ευθυγραμμίζονται με τη φύση της επιχείρησής σας. Βεβαιωθείτε ότι τα μεγέθη της εικόνας δεν είναι σε MB, καθώς θα αυξήσουν τον χρόνο φόρτωσης της σελίδας. Θα επηρεάσει αρνητικά τη στρατηγική SEO σας. Εάν δεν είστε τεχνικά γνώστες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε εργαλεία συμπιεστή εικόνας τρίτων.

5. Απλότητα

Είναι η κατώτατη γραμμή για το σχεδιασμό διεπαφής χρήστη. Ό,τι κι αν κάνετε, πρέπει να είναι απλό και κατανοητό. Για να προσαρμόσετε τα μοντέρνα πράγματα, η ιστοσελίδα δεν πρέπει να είναι βαριά για φόρτωση. Θα επηρεάσει αρνητικά την επισκεψιμότητά σας. Δώστε σωστά και απλά ονόματα στα στοιχεία μενού και στο εσωτερικό. Πρέπει επίσης να είναι εύκολο να λειτουργήσει σε κινητές συσκευές. Βεβαιωθείτε ότι τα διάφορα στοιχεία σας δεν επικαλύπτονται, όλα τα κουμπιά λειτουργούν σωστά και όλα τα άλλα στοιχεία δεν συρρικνώνονται κατά την πλοήγηση.

σχεδιασμός διεπαφής χρήστη

6. Τυπογραφία

Ο σκοπός είναι να καθιερωθεί η σαφής ιεραρχία της ροής πληροφοριών στο σχεδιασμό της διεπαφής χρήστη. Αυτή η ωραιοποίηση ωθεί τον χρήστη να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην ιστοσελίδα. Η οπτικά ελκυστική διάταξη βοηθά στη σάρωση και την κατανόηση πληροφοριών με καλύτερο τρόπο. Παρέχει μια μοναδικότητα στη διεπαφή χρήστη σας. Για να το κάνετε καλύτερο, παραμείνετε συνεπείς ως προς τη γραμματοσειρά, το στυλ και τους συνδυασμούς χρωμάτων. Θα πρέπει επίσης να δώσετε εύκολες επιλογές κοινής χρήσης για κορυφαία κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

7. Τελευταίες τάσεις

Παρακολουθήστε τις τελευταίες τάσεις. Μπορεί να είναι μοτίβο σχεδίασης, στυλ γραμματοσειράς, διάταξη σελίδας και πολλά άλλα. Για να προσελκύσετε το κοινό, πρέπει να είστε σε συγχρονισμό με τις τρέχουσες βελτιώσεις της τεχνολογίας και του σχεδιασμού. Ωστόσο, πρέπει επίσης να συνυπολογίσετε την ηλικιακή ομάδα-στόχο σας και το πρότυπο εργασίας τους. Εάν απευθύνεστε σε ηλικιωμένους, η εφαρμογή των πιο πρόσφατων τάσεων στη διεπαφή χρήστη μπορεί να μην λειτουργεί για εσάς. Επομένως, δουλέψτε σε αυτό το πράγμα με τη δέουσα προσοχή. Για να μην αναφέρουμε, είναι ένας από τους κύριους δείκτες σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης των δεξιοτήτων σχεδιασμού διεπαφής χρήστη σύμφωνα με την τελευταία γενιά.

8. Περιεχόμενο μακράς μορφής

Είναι μια από τις κύριες πτυχές για αναζήτηση μέσω ρομπότ Google και άλλων. Είναι απαραίτητο για την επίτευξη υψηλότερης κατάταξης και επισκεψιμότητας. Μπορείτε επίσης να βάλετε FAQ στον ιστότοπό σας. Όσο πιο σχετικό περιεχόμενο, τόσο καλύτερο για σκοπούς SEO. Τέτοια πράγματα βοηθούν επίσης να εδραιωθεί η εξουσία στον τομέα σας. Πρέπει επίσης να μοιραστείτε αυτές τις σελίδες σε διάφορα κανάλια κοινωνικών μέσων για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση. Όλα αυτά απαιτούνται πραγματικά για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων.

9. Επιλογή της καλύτερης γλώσσας προγραμματισμού

Είναι δίλημμα η επιλογή της τέλειας γλώσσας. Ωστόσο, δεν είναι πρόβλημα. Μόλις γνωρίζετε τα παραδοτέα σας, είναι εύκολο να οριστικοποιήσετε σε μια συγκεκριμένη γλώσσα κωδικοποίησης για να δημιουργήσετε τον ιστότοπο. Εάν θέλετε να το χειριστείτε μετά, επιλέξτε την πλατφόρμα WordPress. Είναι ένα πολύ ισχυρό CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου) που σας δίνει ευκολία να εργαστείτε, ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε διαδικασίες σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων.

10. Επικοινωνία και ανατροφοδότηση

Μπορεί να φαίνεται ότι είναι το τελευταίο βήμα. Ωστόσο, δεν είναι το τέλος. Είναι η αρχή ενός νέου βήματος. Λάβετε σχόλια από συναδέλφους, φίλους και άλλα άτομα που δεν ανήκουν στον κλάδο σας. Τα διάφορα σχόλια και οι προτάσεις τους θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλύτερη έκδοση του υπάρχοντος ιστότοπου ή ιστολογίου σας. Λάβετε όλα τα σχόλια με θετικό τρόπο και χρησιμοποιήστε τα ως εργαλείο βελτίωσης.

συμπέρασμα

Επομένως, αυτοί είναι μερικοί παράγοντες που σχετίζονται με τον τρόπο βελτίωσης των δεξιοτήτων σχεδιασμού διεπαφής χρήστη για καλύτερη αφοσίωση των χρηστών και δημιουργία εσόδων. Είναι μια πολύπλοκη διαδικασία αλλά απαραίτητη για την επιχείρησή σας. Συνιστάται για βέλτιστα αποτελέσματα και επισκεψιμότητα. Εάν δεν έχετε τέτοιες δεξιότητες, προσλάβετε το καλύτερη εταιρεία ανάπτυξης php για τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό είναι επίσης ευεργετικό για την ανάπτυξη των σχεδίων σας και την επιτυχία της επωνυμίας σας.