Πώς να αποθηκεύσετε τις ιστορίες Insta

Οι ιστορίες του Instagram είναι μία από τις λειτουργίες πολυμέσων του Instagram με μεγάλη κατανάλωση. Υπάρχουν ορισμένες ιστορίες Instagram που θέλετε να αποθηκεύσετε και να κρατήσετε με την πρώτη ματιά. Βρισκόμαστε σε ένα συνεχές δίλημμα αν θα ζητήσουμε από το άτομο να μας στείλει την ιστορία του Instagram ή όχι, μερικές φορές αυτό δεν είναι επίσης εφικτό. Το Instagram δεν μας παρέχει κανέναν τρόπο αποθήκευσης ή αρχειοθέτησης των ιστοριών που μας αρέσουν. Τι μπορεί να γίνει σε μια τέτοια περίπτωση; Μην ανησυχείτε, έχουμε την πλάτη σας! Αναφέρουμε την ανάγκη λήψης και αποθήκευσης ορισμένων ιστοριών στη συσκευή σας, επομένως έχουμε συγκεντρώσει ορισμένες επιλογές στις οποίες μπορείτε να κάνετε λήψη των ιστοριών Instagram στη συσκευή σας.

Πώς να αποθηκεύσετε τη δική σας ιστορία στο Instagram;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποθηκεύσετε τη δική σας ιστορία στο Instagram, μόνο αν ξέρετε πώς. Ως εκ τούτου, έχουμε παράσχει πλήρεις πληροφορίες για να αποθηκεύσετε την ιστορία σας στη συσκευή σας στο Instagram.

  1. Αρχειοθετήστε την ιστορία σας στο Instagram:Το Instagram ενδέχεται να μην παρέχει ένα κουμπί εναντίον σας Ιστορία του Instagram για να το αποθηκεύσετε, αλλά παρέχει μια επιλογή αποθήκευσης των ιστοριών σας στο Instagram. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την επιλογή, απλώς ανοίξτε το προφίλ σας στο Instagram και πατήστε την επιλογή «ρυθμίσεις». Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή «αρχειοθέτηση» και μεταβείτε στην επιλογή αποθήκευσης. Τώρα ενεργοποιήστε την επιλογή «αποθήκευση στο ρολό της κάμερας». Αυτό αποθηκεύει αυτόματα όλες τις ιστορίες σας στο Instagram στη μεταφόρτωση ανάρτησης στη γκαλερί.
  1. Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα λήψης ιστοριών Instagram:Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μια συγκεκριμένη ιστορία σας στο Instagram αντί να κατεβάζετε αυτόματα κάθε ιστορία που ανεβάζετε. Για αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή λήψης ιστοριών Instagram όπως το StoriesIG. ΙστορίεςIG σας βοηθά να κατεβάσετε τη δική σας ιστορία Instagram στη συσκευή σας. Δημοσιεύστε ανεβάζοντας την ιστορία σας στο Instagram. ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο της StoriesIG από τον ιστότοπό τους ή κατεβάστε την εφαρμογή από το play store ή το app store για τη συσκευή σας. Τώρα απλά πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας στην εφαρμογή και πατήστε ok. Όλες οι αναρτημένες ιστορίες σας θα εμφανιστούν τώρα και μπορείτε να παίξετε και να κατεβάσετε οποιαδήποτε ιστορία θέλετε δωρεάν σε οποιαδήποτε συσκευή έχετε.

Πώς να αποθηκεύσετε την ιστορία κάποιου άλλου:

Εάν θέλετε να κατεβάσετε την ιστορία κάποιου άλλου στο Instagram, έχετε 2 επιλογές για να το κάνετε αυτό, είναι:

  1. Στιγμιότυπο οθόνης ή εγγραφή οθόνης: Για να αποθηκεύσετε την ιστορία κάποιου άλλου στο Instagram, καταγράφετε ολόκληρη την οθόνη χρησιμοποιώντας το στιγμιότυπο οθόνης Απλώς αναπαράγετε την ιστορία και τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης ολόκληρης της οθόνης. Αυτό σας βοηθά να καταγράψετε την ιστορία του Instagram και ακόμη και να την αποθηκεύσετε στη συσκευή σας. Για βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή εγγραφής οθόνης.
  1. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή λήψης ιστοριών Instagram: Η λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης σημαίνει ότι τραβάτε ολόκληρη την οθόνη και επίσης συμβιβάζεστε στην ποιότητα. Μια εξαιρετική εναλλακτική σε αυτό είναι ένα πρόγραμμα λήψης ιστοριών Instagram. Το StoriesIG είναι μια εφαρμογή τρίτου μέρους που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη της ιστορίας Instagram οποιουδήποτε χρήστη χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη του. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο online στον ιστότοπο του StoriesIG ή μπορείτε να το προσπελάσετε κατεβάζοντας την εφαρμογή StoriesIG για τη συσκευή σας Android και iOS. Η εφαρμογή λειτουργεί δωρεάν και κατεβάζει ιστορίες StoriesIG σε αρχικό μέγεθος και ανάλυση.