Οι καλύτερες υπαίθριες κάμερες wifi με νυχτερινή όραση για σπίτι/επαγγελματικό

Μια κάμερα ασφαλείας εξωτερικού χώρου είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την προστασία του σπιτιού. Αποτρέπει τους διαρρήκτες και κρατά εσάς και τους αγαπημένους σας, υγιείς και ασφαλείς.

Έτσι, είναι μια ευρέως δημοφιλής λύση οικιακής ασφάλειας για τους ανθρώπους.

Ας σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε ποιος τύπος κάμερας είναι μια εξαιρετική επιλογή για να προστατεύσετε το σπίτι σας από εγκλήματα και άλλες παράνομες δραστηριότητες:

1. Κάμερα Ενεργητικής Άμυνας

Λοιπόν, αυτό πρέπει να είναι το καλύτερο! Η Active Defense Cam είναι το πρώτο smart της Ινδίας ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που μπορεί να τρομάξει τους εισβολείς με τα πολλά χαρακτηριστικά του.

Η κάμερα σάς παρέχει πολύχρωμα πλάνα βίντεο (ακόμα και όταν είναι σκοτεινά). Αυτό είναι δυνατό μόνο χάρη στους ενσωματωμένους προβολείς και την τεχνολογία PQ. Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης προηγμένα υπέρυθρα φώτα LED που σας επιτρέπουν να βλέπετε κρυστάλλινα και καθαρά πλάνα βίντεο έως και 30 μέτρα σε απόλυτο σκοτάδι.

2. Foscam R2C

Αυτή η κάμερα εξωτερικού χώρου καταγράφει πλάνα σε ανάλυση Full HD 108P στα 25 fps.

Επιπλέον, το Foscam R2C διαθέτει επίσης τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Λειτουργία νυχτερινής όρασης που καταγράφει βίντεο έως και 26,2 πόδια
  • Ασπρόμαυρες εικόνες με 13 υπέρυθρες λυχνίες LED
  • Οριζόντια περιστροφή 350 μοιρών και κάθετη περιστροφή 100 μοιρών για αποφυγή τυφλών σημείων
  • Αμφίδρομος ήχος
  • Ανίχνευση κίνησης για βελτιωμένη ασφάλεια

3. Google Nest Cam IQ Outdoor

Είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε σπίτι. Είναι υπέροχο, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και συνδέεται με ρεύμα. Εκτός από αυτό, η κάμερα έρχεται και με άλλα ελκυστικά χαρακτηριστικά.

Η εξωτερική κάμερα Nest έχει σχεδιαστεί για να κρατά εσάς και τους αγαπημένους σας ασφαλείς στο σκοτάδι. Αυτό είναι σωστό! Έρχεται με λειτουργία νυχτερινής όρασης που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πίσω αυλή του σπιτιού όταν είναι σούρουπο. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο που αποτρέπει όποιον προσπαθεί να εισβάλει στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια του σκοταδιού.

4. Imou IP67

Είναι μια δημοφιλής κάμερα ασφαλείας που συνοδεύεται από νυχτερινή όραση. Αυτή η λειτουργία παρέχει τόσο – ασπρόμαυρο και έγχρωμο υλικό – όταν τα φώτα είναι χαμηλωμένα.

Εκτός από την εξαιρετική της δυνατότητα νυχτερινής όρασης, η κάμερα έχει επίσης μια πτυχή ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες. Σωστά. Μπορεί να αντέξει τις δύσκολες καιρικές συνθήκες με την κατάταξη IP67, καθιστώντας το εξαιρετικά ανθεκτικό. Συνολικά, η κάμερα Imou IP67 είναι μια εξαιρετική επιλογή λόγω των ελκυστικών χαρακτηριστικών νυχτερινής όρασης και της ανθεκτικότητας στις καιρικές συνθήκες.

5. EZVIZ C1C

Αν ψάχνετε για μια εξωτερική κάμερα Wi-Fi με νυχτερινή όραση, μπορείτε να τοποθετήσετε το ασφαλέστερο στοίχημά σας στο EZVIZ C1C. Ξέρετε γιατί? Λοιπόν, προσφέρει διαφορετικές λειτουργίες έξυπνης νυχτερινής όρασης που παρέχουν κρυστάλλινες έγχρωμες ή ασπρόμαυρες εικόνες σε χαμηλό φωτισμό.

Επιπλέον, η κάμερα EXVIZ C1C διαθέτει επίσης ενσωματωμένο προβολέα και δυνατότητα ανίχνευσης ανθρώπου με τεχνητή νοημοσύνη. Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να κρατήσετε μακριά τους εισβολείς αλλά και θα περιορίσετε την είσοδο ανεπιθύμητων αγνώστων στο σπίτι σας. Είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτή η κάμερα ασφαλείας είναι μια εξαιρετική επιλογή για την προστασία του σπιτιού σας, ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Συνοψίζοντας, υπάρχουν πολλές κάμερες εξωτερικού χώρου διαθέσιμες στην αγορά. Όμως, τα παραπάνω είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές. Θα σας εξασφαλίσουν μέγιστη ασφάλεια με τη λειτουργία νυχτερινής όρασης. Λοιπόν, βιαστείτε! Πάρτε ένα για τον εαυτό σας σήμερα!