Γιατί πρέπει να λάβετε επαλήθευση στο Instagram; Οι 3 κορυφαίοι λόγοι

Γιατί πρέπει να λάβετε Επαλήθευση στο Instagram

Σκεφτείτε αυτό.

Το Instagram έχει πάνω από 2 δισεκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες. Σε αυτή τη θάλασσα χρηστών που όλοι παλεύουν για να τραβήξουν όσο το δυνατόν περισσότερη προσοχή στην πλατφόρμα, πώς μπορείτε, ως επιχείρηση ή ως δημιουργός περιεχομένου, να ξεχωρίζετε; Ποιο είναι το μόνο πράγμα που σε κάνει αμέσως να φαίνεσαι αξιόλογος, αξιόπιστος και αξιόπιστος; Δεν είναι μυστικό ότι ο καθένας μπορεί να αγοράσει ακόλουθους, like και σχόλια. Αυτά μπορούν εύκολα να παραποιηθούν. Όταν όλα τα άλλα μπορούν να χειραγωγηθούν και να παραποιηθούν, ποιο είναι το μόνο πράγμα που ξεχωρίζει ως η απόλυτη βιτρίνα αυθεντικότητας; Είναι το πολυπόθητο μπλε επαληθευμένο σήμα.

Ένα μικροσκοπικό μπλε σημάδι επιλογής που ενημερώνει αμέσως τα δισεκατομμύρια χρήστες στο Instagram, ότι ο λογαριασμός που το έχει είναι κάποιος σημαντικός. Ας ενημερώσουμε τους θεατές σας ότι είστε αξιόλογοι. Τους λέει ότι αυτός ο λογαριασμός είναι αυθεντικός. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε λίγο φως σε διάφορους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επαληθευτείτε στο Instagram.

1. Αξιοπιστία, Αξιοπιστία και Αυθεντικότητα

Το να έχετε το μπλε σήμα δίπλα στο όνομά σας είναι απόδειξη αυθεντικότητας. Σκεφτείτε αυτό. Πόσες φορές έχετε αναζητήσει κάποιον ή κάποια επωνυμία στο Instagram και έχετε μπερδευτεί με εκατοντάδες επιλογές για να διαλέξετε; Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι με το ίδιο όνομα. Τόσοι απατεώνες. Τόσοι μιμητές. Έτσι, το πρώτο και κύριο πράγμα που κάνει η επαλήθευση Instagram για εσάς, ενημερώνει το κοινό σας ότι από όλους τους άλλους λογαριασμούς που σας μοιάζουν, εσείς είστε η πραγματική συμφωνία.

Για τις επιχειρήσεις, αυτό σημαίνει ότι οι δυνητικοί πελάτες σας θα μπορούν αμέσως να σας διαφοροποιήσουν από τους υπόλοιπους λογαριασμούς με το ίδιο όνομα. Και αυτό θα μπορούσε να σημαίνει περισσότερες πωλήσεις και περισσότερα κέρδη!

Λιγότερο από το 1% των χρηστών του Instagram επαληθεύτηκαν και είναι τόσο σπάνιο όσο συμβαίνει. Και η επαλήθευση λέει αμέσως στο κοινό σας ότι είστε κάποιος αξιόλογος. Είστε κάποιος που αναζητήθηκε πολύ. Έχετε κάποια σημασία στο όνομά σας, που δεν έχει το υπόλοιπο 99% του πληθυσμού στο Instagram.

2. Καλύτερες μετατροπές, περισσότεροι ακόλουθοι και περισσότερες πωλήσεις

Μια έρευνα του 2020 έδειξε ότι πάνω από το 73% των λογαριασμών με πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram είναι επαληθευμένοι. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι λογαριασμοί που έχουν επαληθευμένο σήμα περνούν πολύ πιο εύκολα στο Instagram.

Σκεφτείτε αυτό για μια στιγμή. Εάν έπρεπε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο λογαριασμούς που ακολουθούσαν και οι δύο είχαν ίδιο περιεχόμενο, αλλά ο ένας είχε επαληθευμένο σήμα, ποιον είναι πιο πιθανό να ακολουθήσετε; Φυσικά, αυτή που επαληθεύεται. Όλα είναι θέμα κοινωνικής απόδειξης. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να ακολουθήσουν έναν επαληθευμένο λογαριασμό. Οι άνθρωποι είναι επίσης πιο πιθανό να ακολουθήσουν έναν λογαριασμό που έχει, ας πούμε, εκατό χιλιάδες ακόλουθους, έναντι ενός που έχει τριακόσιους ακόλουθους.

Όταν λαμβάνετε επαλήθευση στο Instagram, οι μετατροπές σας βλέπουν αυτόματα μια άμεση πρόσκρουση. Οι άνθρωποι τώρα σε βλέπουν με διαφορετικό πρίσμα. Δίνεις καλύτερη πρώτη εντύπωση. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να εξετάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας και να κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας, καθώς γνωρίζουν υποσυνείδητα ότι είστε αξιόπιστοι και είστε αξιόλογοι.

3. Πρόσβαση σε μοναδικές δυνατότητες του Instagram

Όπως οι περισσότερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι επαληθευμένοι λογαριασμοί απολαμβάνουν την πολυτέλεια της τελευταίας ενημέρωσης που κάνει η εταιρεία κοινωνικών μέσων. Οι περισσότερες από τις ειδικές δυνατότητες που προστίθενται μπορεί να είναι εμπορικά σημαντικές για τους κατόχους λογαριασμών, ενώ άλλες δυνατότητες μπορεί να έχουν περιορισμένη πρόσβαση στο κοινό. Είναι επίσης ένα από τα καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε δωρεάν και γρήγορους οπαδούς στο Instagram.

Για παράδειγμα, για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία swipe-up του Instagram, μια επωνυμία χρειάζεται τουλάχιστον 10 χιλιάδες ακόλουθους για να ενεργοποιήσει τη λειτουργία. Ωστόσο, οι επαληθευμένοι λογαριασμοί δεν χρειάζονται τέτοια κριτήρια για να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα. Πράγματι, είναι ένα τεράστιο όφελος στη σειρά για τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επαληθεύεστε στο Instagram.


Τελικές σκέψεις

Από την καλύτερη ψηφιακή εικόνα, μέχρι την αξιοπιστία και την αξιοσημείωτη κατάσταση, το επαληθευμένο σήμα κάνει πολλά για εσάς και την επωνυμία σας στο διαδίκτυο. Με τόσα πολλά θετικά στοιχεία, δεν είναι περίεργο που όλοι θέλουν να επαληθεύονται στο Instagram.

Όμως, μόνο λίγοι εκλεκτοί θα μπορούν ποτέ να έχουν αυτό το πολυπόθητο μπλε σήμα δίπλα στο όνομα χρήστη τους.