Αποκτήστε τα μαλλιά που πάντα θέλατε με αυτές τις υπέροχες συμβουλές!

Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να περιποιηθούν τα μαλλιά τους. Όταν πρόκειται για αυτό, πρέπει να φροντίζεις καλά τα μαλλιά σου και να τα διαχειρίζεσαι σωστά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το άρθρο ως σημείο εκκίνησης. Θα σας βοηθήσει να βρείτε κάποια κατεύθυνση καθώς αναζητάτε τις απαντήσεις περιποίησης μαλλιών που θα σας ωφελήσουν περισσότερο.

Για να έχετε τα μαλλιά σας σε καλύτερη κατάσταση και να τα κάνετε πιο δυνατά, προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε πάρα πολλές συσκευές στεγνώματος χειρός. Η χρήση σίδερου και πιστολιού μπορεί να βλάψει τα μαλλιά και, στη συνέχεια, να δυσκολέψει να μείνει μακριά από το φριζάρισμα και τη φθορά. Μην τρελαίνεστε με τη ζέστη. Αφήστε τα μαλλιά σας να ξεκουράζονται κάθε τόσο.

Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρήση πιστολάκι. Η θερμότητα από το πιστολάκι μπορεί να βλάψει τα μαλλιά σας, δίνοντάς τους μια φριζαρισμένη όψη. Μια εναλλακτική λύση στο στέγνωμα με πιστολάκι είναι να τυλίξετε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα όταν είναι βρεγμένα. Αυτό θα επιτρέψει στα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά και θα σας αφήσει με ελάχιστο φριζάρισμα.

Αποφύγετε τις βλάβες από τον ήλιο χρησιμοποιώντας προϊόντα μαλλιών με αντηλιακό. Η υπερβολική ζημιά από τον ήλιο μπορεί να αναιρέσει όλο τον χρόνο που περνάτε μπροστά στον καθρέφτη για να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται σωστά. Η προστασία των μαλλιών σας έχει πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης του χρώματος και της αντοχής τους.

Πιστολάκι

Το στέγνωμα των μαλλιών σας με πιστολάκι θα μπορούσε πραγματικά να τα βλάψει. Επομένως, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ρύθμιση κρύου αέρα όταν χρησιμοποιείτε πιστολάκι. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι το πιστολάκι είναι πάντα σε κίνηση, ώστε να μην παραμένει σε ένα μόνο σημείο για πολλή ώρα. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά σας ενώ τα στεγνώνετε, ώστε να μπορείτε να τα βουρτσίζετε ομαλά όταν είναι στεγνά.

Αποφύγετε τη χρήση πιστολάκι. Ο ζεστός αέρας που βγαίνει από το πιστολάκι μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στα μαλλιά σας. Επομένως, αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά όποτε μπορείτε. Εάν χρησιμοποιείτε πιστολάκι, διατηρήστε το σε δροσερή ρύθμιση και μην το κρατάτε πάνω από το ίδιο σημείο των μαλλιών για πολύ. Για να στεγνώσετε τα μαλλιά πιο γρήγορα, χρησιμοποιήστε μια πετσέτα για να τα στεγνώσετε πριν χρησιμοποιήσετε πιστολάκι.

Χρησιμοποιήστε καθαριστικό σαμπουάν σε θαμπά μαλλιά. Τα θαμπά μαλλιά μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της συσσώρευσης προϊόντων περιποίησης μαλλιών με την πάροδο του χρόνου. Σκεφτείτε ένα καθαριστικό σαμπουάν για να ανακουφίσετε τα μαλλιά σας από τη βρωμιά και τα υπολείμματα προϊόντων.

Μείνετε μακριά από το να είστε πολύ πιστοί στα σαμπουάν και τα κοντίσιονερ. Θα υπάρχει θετική επίδραση στα μαλλιά σας όταν αλλάζετε μάρκα μια φορά στο τόσο. Ένα προϊόν μπορεί να απαλλαγεί από όλη τη συσσώρευση των άλλων προϊόντων, κάτι που διατηρεί το τριχωτό της κεφαλής σας καθαρό και υγιές.

Ενώ το κόψιμο και το χρώμα είναι ζωτικής σημασίας στοιχεία για το χτένισμά σας, η υφή πρέπει επίσης να είναι πρωταρχική εστίαση. Θα διαπιστώσετε ότι το styling των μαλλιών σας θα πάει πολύ πιο γρήγορα όταν έχουν υφή. Μιλήστε με τον στυλίστα σας σχετικά με την υφή των μαλλιών σας την επόμενη φορά που θα κουρευτείτε. Ακολουθήστε αυτή τη συμβουλή και θα αυξήσετε το σώμα που έχουν τα μαλλιά σας, καθώς και θα δώσετε στον εαυτό σας περισσότερες επιλογές όσον αφορά το πώς θα διαμορφώσετε τις λούτσες σας.

Να θυμάστε ότι είναι φυσιολογικό τα μαλλιά σας να αλλάζουν καθώς μεγαλώνετε. Τα μαλλιά σας σχεδόν σίγουρα θα γκριζάρουν και μπορεί να γίνουν πιο ξηρά και/ή εύθραυστα. Μπορεί ακόμη και να αντιμετωπίσετε μια αλλαγή υφής, όπως σγουρά σε ίσια ή το αντίστροφο. Μιλήστε με το γιατρό σας εάν ανησυχείτε για την υφή των μαλλιών σας.

Στεγνώστε τα μαλλιά σας με πετσέτα πριν ενεργοποιήσετε το πιστολάκι. Η θερμότητα μπορεί να είναι επιβλαβής για τα μαλλιά σας. Ο ζεστός αέρας μπορεί να αφαιρέσει τις τρίχες από τα αιθέρια έλαια και την ενυδάτωση που είναι κρίσιμα για μια υγιή εμφάνιση. Εάν κάνετε τα μαλλιά σας όμορφα και στεγνώνετε με μια πετσέτα, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι σας για πολλή ώρα.

Αποτρέψτε τα μαλλιά σας από οποιαδήποτε φθορά από τον ήλιο. Ορισμένα προϊόντα μαλλιών έχουν επίσης αντηλιακό. Εάν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, σκεφτείτε να φορέσετε καπέλο. Πιθανότατα έχετε εκπαιδευτεί να εστιάζετε στο δέρμα σας, αλλά τα μαλλιά σας είναι επίσης σημαντικά. Τα μαλλιά είναι τόσο ευαίσθητα στις βλαβερές συνέπειες του ήλιου όσο και το δέρμα.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς το χλώριο μπορεί να επηρεάσει τα μαλλιά σας. Τα μαλλιά μπορούν να καταστραφούν από πράγματα όπως το χλώριο. Φορέστε σκουφάκι μαλλιών όταν κολυμπάτε ή βρέξτε τα μαλλιά σας πριν βουτήξετε στην πισίνα. Το καθαρό νερό θα μουλιάσει στα μαλλιά σας, καθιστώντας πιο δύσκολη την είσοδο του χλωριωμένου νερού. Πολλές πισίνες θα έχουν ντους στα αποδυτήρια. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό.

Μην εκπλαγείτε από αυτές τις δεύτερες ματιές που έχετε τώρα. Έχετε τα κόλπα για όμορφα μαλλιά και ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε. Χρησιμοποιήστε τα καθημερινά και παρακολουθήστε όλες τις διπλές λήψεις καθώς περπατάτε στο δρόμο!